MUUT KOIRAT>> :: SOHVI :: SENNI :: LEMPI :: TAIMI :: ELMERI :: LUMO :: HILMA :: TIUKU ::
MUUT SIJOITUSKOIRAT>> :: HELGA ::
Soopelinarttu
Syntynyt: 7.6.2012
Koko: 35 cm
Lonkat: 
Polvet:
Kyynärät:
Silmät: CEA-vapaa

KoiraNetissä

Kasvattaja:
Sirkku Heliävirta
Omistaja:
Sirkku Heliävirta ja Kirsi Nieminen

Näyttelytuloksiaala
Onnenpisaran Tuulitukka "Hilla"
   hilla

Hilla, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tämä neitokainen oli jo pikkupentuna kuin saippuapala, lipsui käsistä ellei ollut kovin tarkkana.  Hilla asustaa Niemisten perheessä tässä lähellä. Alla Hillan kotiväen kertomaa karvalapsestaan.. 

Ei ole tylsää hetkeä tämän linjoistaan huoltapitävän prinsessan kanssa. Hilla rakastaa pallopelejä, agilityä, koirakavereiden kanssa riehumista ja toimintaa ylipäätään. Sylissä tämä koira ei viihdy - yksin sohvalla kylläkin! Toiminnan puutteessa käydään ensin tökkimässä kylmällä nenällä sohvalla lojuvia ihmisiä. Jos tämä ei tuota haluttua lopputulosta, saa sukan sukan varastaminen varmuudella ihmisiin liikettä, etenkin sukan omistajaan. ;) Hilla on erityisen taitava sukkien vohkimisen lisäksi ovien/porttien availussa, älyleluissa (ratkeavat ennen kuin olet ehtinyt selkäsi kääntää), pahanteon jälkeisissä viattomissa ilmeissä, valikoivassa kuuntelemisessä ja ötököiden metsästyksessä.
Olemme saaneet tässä yhdessä pakkauksessa 6 kg vahtikoiraa, lenkkiseuraa, unikaveria, shelttihepulia ja drama queenia varustettuna alati heiluvalla hännällä, salamannopealla lipovalla kielellä ja uskomattoman suurella, rakastavalla sydämellä!